المتابعون
Join on this site

كن من متابعي مدونتنا

السبت، 23 يونيو 2018


طريقه كفته الحاتي اللي مابتفكش تعالا اقولك ازاي
 😊 
 لحم مفروم وطازج علي حسب عدد الأفراد 
بصلة كبيرة مبشوره ناعم 
3 فص ثوم مفروم + رشه من الكسبرة والشبت 
2 م ك صلصة الباربكيو المدخنة
ملح + فلفل اسود + هيل مطحون+ رشة قرفة مطحونة
الطريقة 😉
نفرم البصلة مع شوية ملح في المفرمة ونسيبها شوية حتي يخرج منها الماء ثم نعصر البصل من الماية كويس هنحتاج التفل 
ونحط تفل البصل فقط ع اللحم مع باقي الإضافات ثم تفرم كل المكونات مع بعض حتي تتجانس
ثم نشكلها علي السيخ او علي يد المعلقة الخشبية عشان تكون مجوفة م الداخل
ثم نرصهم في صينية تيفال ونصب عليها ماية البصل مع مراعاة عدم اضافة ولانقطة مايه لان هي هاتخرج سوائلها ولما تستوي نكون مولعين قطعة فحم ونضع في فنجان قطعة زبدة ونضع فوقها الفحم عشان يديكي طعم المشوي
اسيبكم مع الصور






ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق