لسان عصفور باللحم
اول حاجه هكون سلقه لحمه
و هنحمر كميه لسان عصفور حسب الكميه اللي انتي عايزاها بمعلقتين سمن بلدي ولما يبدأوا يصفروا ازود بصلايه مبشوره ناعمه وفصوص ثوم مفرومين ومعلقه صلصه والشوربه بتاعت اللحمه ورشه ملح وماننساش ان الشوربه فيها ملح اصلا
لو عملتي 2 كوب لسان عصفور يبقي 2 كوب مايه مغليه
واسيبها تستوي ربع ساعه
ولما تستوي بنقلهم لطاجن فرن ومعاهم لو حابه زبيب ومكسرات ولحمه واقلبهم مع بعض وكبشه شوربه وأدخله الفرن 10 دقايق وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق