حبايبي اللي طلبوا مني فته الشاورما هي بصراحه اكله لايعلي عليها وصفه سهله وبسيطه جداا
يلا تابعوني
اول حاجه هنحضر الشاورما بتاعتنا اللذيذه 😎
لو عندك صدور فراخ حلواوي هتسهل عليكي لو عندك وراك مفيش مشكله
وعلي فكره الفرارجي بيعملك الشاورما من الوراك لانها بتبقي ارخص تمام
المهم هنقطع اي كان عندنا قطع صغيره هنتبلها رشه ملح رشه فلفل معلقه بابريكا بتديلها طعم حلو
في بهارات فراخ من عند العطار بتدي نكهه جميله
ممكن تزودي معلقه صويا صوص ومعلقه باربيكيو لو مفيش عادي جداااا
تتبيلها بملح وفلفل ومعلقه صلصه وهتبقي زي الفل مع طرنشات بصل وطرنشات طماطم وشرائح فلفل الوان
وبحطها في طاسه من غير ولا زيت ولا سمنه ولا سحر ولا شعوذه 😂😂😂 بحط قطع الفراخ مع الحبشتكنات دي وبغطيها بغطاء بحيث تستوي علي البخار زي الجريل كده
بتاخد يادوب ربع ساعه علي النار وبالهنا والشفا بركنها علي جمب
نيجي بقي للارز المبهر 😍😍
للعرايس الجداد اول سنه مطبخ كوب ارز بتعملي قصاده كوب مايه مغليه تمام كده
هتعملي ايه بقي عشان يبقي مبهر يامبهر انت يالذيذ 😍
هنحط مايه مغليه و2 معلقه كركم والاحسن كمان من الكركم الزعفران بيصفر اكتر
ومعلقه كبيره سمنه وورقه لورا وحبهان وعود قرفه وبنزل الارز 2 كوب ارز
والملح بتاعنا وبسيبه حوالي تلت ساعه يبقي زي الفل
بعمل جمبهم عيش محمص تعالي اقولك ازاي 👏👏
عيش بلدي عادي وبقطعه مكعبات اد بعض ويادوب بقدح الزيت وانزل العيش ياخد لون واطلعه هيبقي مقرمش ولذيذ زي الدوريتوس بالضبط مفيش فرق
وجمبهم طبق طحينه معتبر وبالهنا والشفا علي قلوبكم
تابعوني علي صفحتي https://www.facebook.com/أميره-في-المطبخ-186909212031470/
يلا تابعوني
اول حاجه هنحضر الشاورما بتاعتنا اللذيذه 😎
لو عندك صدور فراخ حلواوي هتسهل عليكي لو عندك وراك مفيش مشكله
وعلي فكره الفرارجي بيعملك الشاورما من الوراك لانها بتبقي ارخص تمام
المهم هنقطع اي كان عندنا قطع صغيره هنتبلها رشه ملح رشه فلفل معلقه بابريكا بتديلها طعم حلو
في بهارات فراخ من عند العطار بتدي نكهه جميله
ممكن تزودي معلقه صويا صوص ومعلقه باربيكيو لو مفيش عادي جداااا
تتبيلها بملح وفلفل ومعلقه صلصه وهتبقي زي الفل مع طرنشات بصل وطرنشات طماطم وشرائح فلفل الوان
وبحطها في طاسه من غير ولا زيت ولا سمنه ولا سحر ولا شعوذه 😂😂😂 بحط قطع الفراخ مع الحبشتكنات دي وبغطيها بغطاء بحيث تستوي علي البخار زي الجريل كده
بتاخد يادوب ربع ساعه علي النار وبالهنا والشفا بركنها علي جمب
نيجي بقي للارز المبهر 😍😍
للعرايس الجداد اول سنه مطبخ كوب ارز بتعملي قصاده كوب مايه مغليه تمام كده
هتعملي ايه بقي عشان يبقي مبهر يامبهر انت يالذيذ 😍
هنحط مايه مغليه و2 معلقه كركم والاحسن كمان من الكركم الزعفران بيصفر اكتر
ومعلقه كبيره سمنه وورقه لورا وحبهان وعود قرفه وبنزل الارز 2 كوب ارز
والملح بتاعنا وبسيبه حوالي تلت ساعه يبقي زي الفل
بعمل جمبهم عيش محمص تعالي اقولك ازاي 👏👏
عيش بلدي عادي وبقطعه مكعبات اد بعض ويادوب بقدح الزيت وانزل العيش ياخد لون واطلعه هيبقي مقرمش ولذيذ زي الدوريتوس بالضبط مفيش فرق
وجمبهم طبق طحينه معتبر وبالهنا والشفا علي قلوبكم
تابعوني علي صفحتي https://www.facebook.com/أميره-في-المطبخ-186909212031470/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق