المتابعون
Join on this site

كن من متابعي مدونتنا

السبت، 23 يونيو 2018


 السمك السنجاري علي وضعه :)

 

مقادير وطريقه التحضير : 

2 سمكه بوري كبيره مفتوحه سنجاري من البطن  وهنتبلها رشه ملح وفلفل وكمون 

السمك طبعا بيموت في الكمون 

ومعاهم معلقه كبيره زيت 

وعصير 2 ليمونه 

ومعلقه مسترده وبابريكا بيديها طعم جميل جدا 

ومعلقه كبيره صلصه 


ونتبلها كويس اوي وممكن نسييبها في الثلاجه من بليل 

  

ونحشيها فلفل الوان ويصل شرايح وشبت وبقدونس مفروم

وجزر مبشور وطماطم طرنشات


  • هنحط السمك في صينيه متبطنه بورق الومنيوم اللي هوا الفويل ونرش الفوبل بالرده 
  • ونحط السمك فوق الورق وتدخل فرن سخن حتي تنضج وبالهنا والشفا علي قلوبكم :)




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق