تشيز كنافه بالمانجه
وبما أن رمضان خلص ممكن نبدل الكنافة بالبسكوت وتبقي تشيز كيك عادي💛
الطبقة الاولي بتجيب الكنافة مجمده من الفريزر تتكسر وتتحمر في سمنه وبعدين تتسقي بالشربات
ممكن عشان تبقي اسهل نكسرها في الكبه تبقي احلي
شربات الكنافه عباره عن 2 كوب سكر وكوب الا ربع مابه ولما تغلي بعصر نص ليمونه ومعلقه فانيليا ولما تغلي واحس انها تقلت بقفل وبستخدم يادوب كوبايه والباقي في الثلاجه
البسكوت هنطحنه على طول مع معلقتين سمنه سايحين
تاني طبقه كيسين كريم شانتيه يضربوا مع كوبايه ونص لبن متلج وننزل باللبن واحده واحده عشان يربط مش مره واحده ولما يربط ننزل ب8 قطع جبنه كيري وعلبه زبادي وكوبايه سكر بودره ومانجايه متقطعه وكيس جيلي مانجه متدوب في كوبايه الا ربع ميه دافيه
هنحط نص كوبايه ونركن الربع ونضرب لحد مالجبنه تنسجم مع الخليط ونحطها عالطبقه التانيه وفالتلاجه6 ساعات أنا حطتها فالفريزر ساعتين وجبت الطبقة التالتة اللي هي مانجه قطع وقلبت معاهم ربع كوب الجيلي المتدوب وحطيتها عالوش ورجعتها الثلاجه تمسك اكتر
وبالهنا والشفا علي قلوبكم :)
وبما أن رمضان خلص ممكن نبدل الكنافة بالبسكوت وتبقي تشيز كيك عادي💛
الطبقة الاولي بتجيب الكنافة مجمده من الفريزر تتكسر وتتحمر في سمنه وبعدين تتسقي بالشربات
ممكن عشان تبقي اسهل نكسرها في الكبه تبقي احلي
شربات الكنافه عباره عن 2 كوب سكر وكوب الا ربع مابه ولما تغلي بعصر نص ليمونه ومعلقه فانيليا ولما تغلي واحس انها تقلت بقفل وبستخدم يادوب كوبايه والباقي في الثلاجه
البسكوت هنطحنه على طول مع معلقتين سمنه سايحين
تاني طبقه كيسين كريم شانتيه يضربوا مع كوبايه ونص لبن متلج وننزل باللبن واحده واحده عشان يربط مش مره واحده ولما يربط ننزل ب8 قطع جبنه كيري وعلبه زبادي وكوبايه سكر بودره ومانجايه متقطعه وكيس جيلي مانجه متدوب في كوبايه الا ربع ميه دافيه
هنحط نص كوبايه ونركن الربع ونضرب لحد مالجبنه تنسجم مع الخليط ونحطها عالطبقه التانيه وفالتلاجه6 ساعات أنا حطتها فالفريزر ساعتين وجبت الطبقة التالتة اللي هي مانجه قطع وقلبت معاهم ربع كوب الجيلي المتدوب وحطيتها عالوش ورجعتها الثلاجه تمسك اكتر
وبالهنا والشفا علي قلوبكم :)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق