المتابعون
Join on this site

كن من متابعي مدونتنا

الأحد، 24 يونيو 2018

قلب الباذنجان اوعي ترميه


 استفيدي من قلب الباذنجان :)







بصوا يا جماعه الطريقه دي اتعلمتها من امي حبيبه قلبي بعد ما بنقور البازنجان مش بنرمي القلب ولا القمع اللي فوق زي ما موضح بالصور وبحطهم في مايه بخل وملح عشان ميسودش لحد لما اخلص تقوير الكميه كلها وبعدين بصفيه واقليهم في معلقتين زيت واكون مجهزه فصين توم وليمون وخل وطحينه وكمون وفلفل احمر وملح واهرسهم زي بابا غنوج بيكون الطعم تحفه وفي نفس الوقت استفيد من البازنجان كله ومش برمي منه حاجه
جربي وان شاء الله هيعجبكم وقولولي رايكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق