الفراخ بالطريقة اليونانية طعمها حلووو اووى
تغيير عن المعتاد
بتجيبى اوراك او فرخة براحتك وتعملى فيها شقوق بالسكينة وتجيبى طبق تحطى فيه زبادى وشوية توم حلوين يعنى طعمه جامد وتحطى شوية زيت ويفضل زيتون ولو مفيش زيتون اى زيت والبهارات وملح وفلفل وتبات فالتتبيلة وتانى يوم عالفرن من غير نقطة مياة هتستوى لوحدها والف هنا
تغيير عن المعتاد
بتجيبى اوراك او فرخة براحتك وتعملى فيها شقوق بالسكينة وتجيبى طبق تحطى فيه زبادى وشوية توم حلوين يعنى طعمه جامد وتحطى شوية زيت ويفضل زيتون ولو مفيش زيتون اى زيت والبهارات وملح وفلفل وتبات فالتتبيلة وتانى يوم عالفرن من غير نقطة مياة هتستوى لوحدها والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق