المتابعون
Join on this site

كن من متابعي مدونتنا

الثلاثاء، 10 يوليو 2018

مين مابيحبش الحواوشي

الحواوشي  الله بجد طبعا من الاكلات الشعبيه المصريه اللي بيحبها سواء اطفال اوكبار لما لها من طعم شهي ومذاق رائع يلا بينا نشوف الخطوات



افضل انواع الخبز اللي بنستخدمه هو الخبز الاسمر اللي هوا بالرده وطبعا صحي كتير عن العجينه
يعتمد حشو الحواوشي علي اللحم المفروم
ولازم يكون لحم ني وليس متسبك تمام كده عشان يبان كانه زي بتاع بره بالضبط
هنجيب بوله ونحط الكميه اللي احنا عايزنها من اللحم
وعليها بصله كبيره قطع صغير مش مفروم
و2 طماطم قطع صغيره زي السلطه كده
وفلفل اخضر ولو في الوان زي ماتحبي
رشه ملح
رشه فلفل
اي بهارات عندك
وموجود عند العطار بهارات حواوشي بس عادي مش لازم
المهم هقلب كل المكونات دي مع بعض لكن مش افعصهم فاهمين يعني تقليبه بسيطه 
وبجيب العيش بقطعه بالسكين من الطرف بحيث انه يتحشي من جواه ومايقعش وبحشي العيش باللحم المفروم



وبعدين بجيب صينيه الومنيوم وبفرشه بورق فويل وبحط العيش المدهون من تحت وعلي الوش قليل جدا من الزيت
ويدخل فرن سخن علي حراره 180 هياخد تقريبا تلت ساعه واقلبه علي الوش 10 دقايق يتقرمش بيبقي طعمه يجنن وبالهنا والشفا علي قلوبكم حبايبي


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق